miercuri, 18 iunie 2014

Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” SA - partenerul vostru de încredere!


Întreprinderea Mixtă Compania Internaţională de Asigurări „TRANSELIT” SA este o societate de asigurări generale. Înregistrată la 16 octombrie 2002, prima licenţă pentru „Activitatea de asigurări (asigurarea obligatorie)” a fost obţinută în data de 25 noiembrie 2002 pentru o perioadă de 5 ani. Până la 25 noiembrie 2007 ÎM CIA „TRANSELIT” SA a devenit titular al licenţelor în domeniul asigurărilor de bunuri şi de persoane.

Sfaturi pentru deplasarile pe timp de vară. Ce trebuie verificat la maşină pentru vacanţa de vară?


A venit vara şi, odată cu ea, soarele şi căldurile mari. Ceea ce reprezintă uneori un adevărat calvar pentru cel de la volan. De aceea, înainte de a pleca la drumuri lungi vara asta, e bine să ţineţi seama de câteva sfaturi de sezon, scrie promotor.ro.

sâmbătă, 14 iunie 2014

Cine e mai grijuliu cu maşina personală, femeia sau bărbatul?

Probabil mulţi şi multe ar fi tentaţi/tentate să aleagă rapid prima variantă de răspuns, însă lucrurile nu sunt aşa de simple cum par la prima vedere, scrie promotor.ro.

vineri, 13 iunie 2014

13 aspecte de verificat la achiziţionarea unei maşini second-hand


V-aţi stabilit un buget şi sunteţi gata să investiţi bani într-o maşină la mâna a doua, dar achiziţionarea unui model second-hand nu e chiar floare la ureche. Iată 13 puncte pe care trebuie să le aveţi în vedere, scrie promotor.ro.