miercuri, 10 noiembrie 2010

A fost lansat site-ul oficial Lexus în Moldova


După obţinerea, în 2009, a statului de Importator Oficial Lexus în Moldova, compania „Continent” anunţă acum lansarea site-ului oficial Lexus în Moldova – www.lexus-moldova.md, care cuprinde informaţii despre întreaga gamă de modele, disponibilă la importatorul oficial Lexus în Moldova: Lexus IS, GS, LS, RX, GX si LX, atât în limba română cât și rusă.


Vizitatorii site-ului pot afla avantajele achiziției unui model Lexus de la distribuitorul oficial, pot lua cunoștință cu caracteristicile automobilelor, dotări, prețuri și, cel mai important, aceștia își pot personaliza modelul preferat Lexus într-o interfață dedicată.

Noul site Lexus corespunde standardelor internaționale ale mărcii și aduce un design rafinat, informativitate și funcționalitate. Acesta cuprinde informații importante pentru toți posesorii automobilelor Lexus, dar și pentru cei care abia planifică achiziția unui model Lexus.

Acum, înainte de vizita showroom-ul companiei “Continent”, puteți să Vă familiarizati în detaliu cu întreaga gamă de modele, puteți cunoaște dotările posibile pentru fiecare model și culorile disponibile. De asemenea, o viziune completă este oferită și de aplicația de vizualizare a automobilelor în regim 360°.

Un întreg compartiment al site-ului este dedicat tehnologiilor hibride Lexus. Toți vizitatorii site-ului au ocazia să se familiarizeze în detaliu cu toate modelele Lexus cu propulsie hibridă. De asemenea, pe site poate fi urmarită o prezentare video a tehnologiei hibride.

Mai mult, pentru admiratorii Lexus site-ul cuprinde și o sectiune dedicată istoriei mărcii, celor mai noi realizari Lexus, precum și noutaților și evenimentelor Lexus din Moldova și din lume. Aici vor fi publicate și toate știrile locale Lexus, din Republica Moldova.

Vă amintim că singurul importator oficial Lexus în Moldova, compania “Continent”, este situat într-o locație cu o infrastructură dezvoltată, în centrul capitalei: pe viaductul Centru-Botanica, la adresa str. Arborilor 17/1.
sursa: unimedia.md

Niciun comentariu: