vineri, 24 iunie 2011

Vlad Filat a răbufnit. "Păpuşarul " este Vlad Plahotniuc


Vlad Filat a răbufnit. Liderul Partidului Liberal Democrat l-a scos la iveală pe "păpuşar". "Acesta este Vlad Plahotniuc. El nu se linişteşte şi încearcă să-şi impună propria regulă, dar nu vom tolera. Noi vom face regulă şi la Franzeluţa şi la Metal Feros şi la Moldtelecom - vom face regulă în toate instituţiile", a declarat Filat în urmă cu câteva minute în cadrul unui briefing de presă.

Aceste declaraţii au fost făcute în contextul scandalului de la S.A. Franzeluţa. "Am demonstrat toleranţă, înţelegere, am cedat unde era nevoie. Mi s-a cerut să menţin AIE, dar menţinerea AIE nu înseamnă că voi fi părtaş la fărădelegile din Republica Moldova", a mai spus premierul.

Anterior, președintele liberal-democraților a vorbit de un oarecare „păpușar” și „șobolan” pe parcursul întregii campanii electorale. De acest personaj era legată și plecarea din PLDM a lui Mihai Godea dar și pericolul destrămării Alianței pentru Integrare Europeană. Unica precizare pe care a făcut-o Filat până acum este că „păpușarul” este originar din Nisporeni.

UNIMEDIA amintește că directorul general al SA “Franzeluţa” a fost demis la 21 iunie de către Consiliul de Administraţie pentru că ar fi prejudiciat întreprinderea cu 24 de milioane de lei. La mai puţin de 24 de ore însă, Eugen Baleca a revenit în funcţie, în baza unei hotărâri judecătoreşti prin care decizia consiliului de administraţie a fost suspendată. Hotărârea judecătoriei Ciocana a fost atacată la Curtea de Apel de către Consiliu.

La 22 iunie urma să aibă loc o ședință a Consiliului de Administrație. La şedinţă nu a fost prezent secretarul Consiliului de Administraţie, care a declarat că a fost încuiată în propriul birou, la indicaţia lui Eugen Baleca pentru a nu se prezenta. "La ora 8 şi 20 de minute mi s-a interzis să ies din blocul administrativ al ministerului Agriculturii. Am fost eliberată la 10.30. Între timp am sunat de două ori la poliţie. Nici poliţiei nu i s-a permis să intre în birou. Am fost eliberată de către şeful serviciului de pază al companiei, la indicaţia lui Baleca. Am solicitat pază pentru că viaţa mea este în pericol, Baleca mă terorizează de vreo trei luni", a explicat Svetlana Hamuraru, secretara Consiliului de Administraţiei al "Franţeluţa".

Sursa: UNIMEDIA

2 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://oraselulvesel2.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

uMarian spunea...

Buna ziua,

As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

O zi buna.