marți, 10 ianuarie 2012

Dacia Duster, testata de una dintre cele mai tari emisiuni auto din lume: "E o masina geniala!"Dacia Duster a fost testata in Maroc de britanicii de la Fifth Gear. Masina i-a impresionat atat de tare pe britanici, care au numit-o "geniala".

"Bordul arata de parca era nou... in 1994. Sunt destul de impresionat insa de motor... Masina asta e geniala, in concluzie."

"E un pic de Clio, un pic de Megane, motorul mai e si pe un Nissan Qashqai.Pentru ca un arata prea bine sau macho, Duster este dur. E ca un tigan pe care il pui la pamant si se ridica la tine din nou, si din nou, si din nou :)"

"Masina e controlata mult mai bine decat as fi crezut. Nu s-au chinuit prea mult sa ascunda suruburile, dar e o masina surprinzator de confortabila si chiar poate sa mearga offroad. E chiar impresionanta. E o masina care chiar trebuie luata in serios."

"E una dintre cele mai bune masini aparute pe piata in ani de recesiune in care se afla si UK.", este descrisa Dacia Duster in emisiunea Fifth Gear. 

Un comentariu:

Administrator spunea...

Buna ziua,


Sunt un student al Facultatii de Inginerie Mecanica, Industriala si Maritima al Universitatii din Constanta.
Cativa colegi si cu mine, am hotarat sa rasplatim un service auto cu promovarea online, care ne-a ajutat imens in decursul celor 2 ani de facultate.

Personal am avut un accident auto mai grav , m-au programat rapid si neavand asigurare suplimentara CASCO mi-au facut un discount substantial.

In cazul in care sunteti interesat, va pot trimite un articol text, optimizat SEO, garantat sa aduca cativa vizitatori in plus.