sâmbătă, 2 martie 2013

Descoperă oportunităţile vieţii cu noul model sedan Chevrolet Aveo în 4 uşi



Chevrolet Aveo în 4 uşi are calităţile excepţionale pe care le aştepţi de la un Chevrolet: stil exterior atrăgător şi sofisticat, mânuire sportivă, economie de combustibil, funcţionalitate – şi cel mai bun rezultat din categoria sa la testele de siguranţă Euro NCAP 2011.
 Primeşti mult mai mult pentru banii investiţi pentru că Chevrolet Aveo 4 uşi nu face compromisuri.
Pe această pagină
Citeşte mai multe despre noul Aveo Sedan:


Stil sofisticat în mişcare
Aveo înseamnă atracţie şi fler. Atrăgător atât la interior cât şi la exterior, ceea ce impresionează este modul inteligent în care s-au folosit materialele de calitate şi de asemenea, dotările de care dispune acest model. Să nu uităm de asemenea de faptul că poate acomoda confortabil cinci pasageri.
Dar stilul exterior nu reprezintă totul. Este vorba de asemenea de plăcerea de a conduce. Şasiul este printre cele mai rigide din clasa sa, ceea ce înseamnă că este dinamic şi cu capacitate mărită de reacţie. Toate acestea, combinate cu o gamă atractivă de motoare şi o transmisie cu 6 viteze (în funcţie de motorizare), vor face din Chevrolet Aveo un model confortabil, rapid şi economic.


Dotări interioare
Deschide uşa şi intră în Chevrolet Aveo. Vei aprecia imediat eleganţa care-l caracterizează şi faptul că dispune de dotările pe care ştim că le aştepţi de la o maşină: stil deosebit dar în acelaşi timp practic, opţiuni de depozitare inteligente, spaţiu interior, echipări standard cuprinzătoare şi finisaje de calitate.
O dotare specială este Chevrolet MyLink: un sistem inovativ de infotainment ce îţi permite – cu ajutorul unui ecran color touchscreen de 7” – să accesezi fişierele de pe smartphone-ul tău precum poze, liste de melodii, contacte. Acestea pot fi controlate cu ajutorul comenzilor de pe volan. Dotare opţională pentru nivelele de echipare LT şi LT Plus şi standard pentru LTZ.

Niciun comentariu: