marți, 12 martie 2013

Povestea moldovenilor în Elveţia contiună. O mașină cu numerele de înmatriculare RM A 111, surprinsă în Geneva



Mașina cu numere de înmatriculare guvernamentale RM A 111 revine în centrul atenţiei. Aceasta  fost surprinsă pe străzile orașului elvețian Geneva, după ce, la începutul acestui an, aceeași mașină a fost văzută într-o stație montană din Ucraina, scrie deschide.md.

Atunci, conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), în serviciul căreia se află automobilul, a explicat că mașina a fost închiriată de o angajată a CNFP pentru a rezolva de urgență o problemă familială. Conducerea CNFP dădea asigurări că angajata ar fi plătit pentru chiria mașinei.
Contactat astăzi de Deschide.md, șeful Direcției logistică de la CNFP, Radu Saharneanu, a declarat inițial că nu știe nimic despre o asemenea deplasare.
"Sper că nu s-a dus la salonul auto de la Geneva.  Dar nu avea cum să iasă din țară fără a avea permisiunea mea", a spus Saharneanu.
Ulterior funcționarul a precizat că, în aprilie 2012, la volanul acestei mașini s-a efectuat o deplasare de serviciu la Roma. "Probabil atunci a ajuns și pe la Geneva", a opinat el.

Niciun comentariu: