marți, 12 martie 2013

Povestea moldovenilor în Elveţia contiună. O mașină cu numerele de înmatriculare RM A 111, surprinsă în GenevaMașina cu numere de înmatriculare guvernamentale RM A 111 revine în centrul atenţiei. Aceasta  fost surprinsă pe străzile orașului elvețian Geneva, după ce, la începutul acestui an, aceeași mașină a fost văzută într-o stație montană din Ucraina, scrie deschide.md.

Atunci, conducerea Comisiei Naționale a Pieței Financiare (CNPF), în serviciul căreia se află automobilul, a explicat că mașina a fost închiriată de o angajată a CNFP pentru a rezolva de urgență o problemă familială. Conducerea CNFP dădea asigurări că angajata ar fi plătit pentru chiria mașinei.
Contactat astăzi de Deschide.md, șeful Direcției logistică de la CNFP, Radu Saharneanu, a declarat inițial că nu știe nimic despre o asemenea deplasare.
"Sper că nu s-a dus la salonul auto de la Geneva.  Dar nu avea cum să iasă din țară fără a avea permisiunea mea", a spus Saharneanu.
Ulterior funcționarul a precizat că, în aprilie 2012, la volanul acestei mașini s-a efectuat o deplasare de serviciu la Roma. "Probabil atunci a ajuns și pe la Geneva", a opinat el.

Un comentariu:

Bijuterii Pupix spunea...

Felicitari pentru blog.

Simple sau tunate masinile sunt o nevoie. Cu ceva ani in urma earau un moft.
Masinile sunt bijuterii ale barbatilor. Femeile cumpara bratari, cercei de milioane de lei, noi barbati ne delectam cu ceva piese, leduri si alte nimicuri.


Mult noroc in toate.