vineri, 29 martie 2013

A fost aleasă maşina anului 2013 în lumeVolkswagen Golf a primit premiul pentru mașina anului 2013 în lume, după ce a primit votul a 66 de jurnaliști auto din 23 de țări.  La categoria „performanță" a câștigat Porsche cu Boxster și Cayman, la „design" a ieșit învingător Jaguar F-Type, iar la mașini „ecologice" a ieșit pe primul loc Tesla Model S, scrie b1.ro.


În finala World Car of the Year, Volkswagen Golf a avut concurente alte patru modele: Mercedes-Benz Clasa A, duetul Porsche Boxster / Cayman și grupul Scion FR-S / Subaru BRZ / Toyota 86 / GT 86, notează Forbes.

Volkswagen Golf 7, cea mai recentă versiune a modelului Golf, a fost aleasă maşina anului 2013 și în Europa. Variantele de bază sunt Golf pe benzină, diesel Golf TDI şi cea sport, Golf GTI. „Pentru mine, această maşină este o bijuterie", a declarat Rainer Michel, vicepreşedinte al Volkswagen America.

A şaptea generaţie de VW Golf este deja la vânzare în Europa, dar nu va intra pe piaţa americană înainte de jumătatea anului viitor, ca model 2015. 

Preţul VW Golf 2013 porneşte de la 18.095 euro.

Un comentariu:

Oferta Rca spunea...

Era de asteptat. Este imbatabil ca si calitate/pret.