vineri, 21 septembrie 2012

Interior de lux pentru Mercedes GL, creat de tunerul bulgar Vilner



Bulgarii şi-au dorit să revină din nou în atenţia publicului şi au pregătit un interior intens personalizat pentru vechea generaţie a modelului Mercedes GL. Lista modificărilor începe de la sistemul audio, care a primit trei amplificatoare, două unităţi subwoofer, un egalizator şi un procesor audio Audison. Şi pentru ca totul să fie bine receptat de pasageri, Vilner a refăcut şi izolarea fonică a habitaclului.

Deşi oferă în standard până la 7 locuri, Mercedes GL a fost modificat de Vilner pentru a mări spaţiul interior destinat celor de pe locurile din spate. Mai exact, tunerul a desfiinţat ambele banchete spate şi a amplasat în locul lor două scaune faţă aparţinând tot unui Mercedes GL.

Vilner a obţinut astfel foarte mult spaţiu interior pentru pasagerii spate, pe care i-a despărţit printr-o consolă centrală, creată în continuarea celei frontale. Pe consolă îşi face apariţia un iPad, montat pe un suport ce permite orientarea lui în orice direcţie.

Interiorul a fost personalizat şi cu ajutorul unei tapiţerii din Alcantara, ce acoperă plafonul. Nu lipseşte nici lumina ambientală şi nici tapiţeria din piele Nappa pentru scaune.





Niciun comentariu: