marți, 8 martie 2011

Top 10 maşini pentru femei


Cine a spus că nu există şi maşini adaptate la stilul unui şofer de sex feminin? Dacă bărbaţii au nevoie de o maşină puternică, care să fie unadevărat bolid sportiv şi să zboar
e pe şosele, o femeie are nevoie de o maşină încăpătoare, confortabilă şi cu care să se poată strecura uşor prin "jungla" urbană.

Pe primul loc, în clasamentu
l topdare.com, se află deja celebra maşină Mini Cooper. Cu un interior prietenos, în care te întrebi cate cutii de pantofi şi câte genţi încap, maşina are forme special "desenate" de ingineri pentru femei.

Este o maşina de oras, agilă, pe care o parche zi uşor şi mai ales te poţi strecura uşor pr in traficul aglomerat din marile oraşe. Te costă destul de mult ce-i drept, cam 23.000 de euro, în func
ţie de dotări şi consuma la fel de mult - cam 10 litri în ora.

Locul doi este ocupat de micul Fiat 50
0. Mic, dar puternic, ar spune producătorii.
Costă în jur de 13.000 de euro, dar are un mic neajuns: scaunele din spate sunt destul de limitate ca dimensiuni, însă este un con curent redutabil pentru Mini Cooper

Al treilea loc aparţine celor de la Audi. Germani au scos modelul compact A1, o maşină mai sportivă decât sunt ocupantele pri
melor două locuri. Cel mai scump model a
junge până la 16.000 - 17.000 de euro.

Din top nu putea lipsi "frantuzescul" Citroen DS-3. Desemnat de cei de la Top Gear drept automobilul anului, modelul de pe locul patru are un interior elegant, şi tu, ca şoferiţă îţi poţi alege nuanţa preferată pentru plafon, din patru culori, precum şi pentru interior.

Aici ai şase opţiuni. Şi portbajau
l este destul de mare, are circa 288 de litri, aşa că îţi poţi transporta uşor cumpărăturile. Maşi
na te costaîn jur de 20.000 de euro.


Locul cinci este ocupat de Alfa Romeo Mi.To. La cele 15.000 de euro, ai un adevărat bolid pe patru roţi şi o maşină sportivă pe măsură.


VW New Beetle este "broscuţa" zilelor noastre. Celebra maşină a fost reinventată de germani şi are acum un look nou-nouţ, potrivit pentru anul 2011.

Design-ul nu a fost deloc schimbat,
doar capacităţile tehnice o diferenţiază de modelele anterioare. Dacă vrei o astfel de maşină, clasată ca fiind pe locul şase în topul celor mai bune 10 maşini pentru femei, atunci vei scoate din buzunar circa 16.000 de euro.


Smart ForTwo este o maşină pentru femei, însă trebuie să faci un compromis: să mergi la cumpărături doar cu o prietenă. Şi asta pentru că micul brav are doar două locuri. Maşina costa 12.000 de euro şi ocupă doar locul şapte.


Pe locul opt s-a clasat Lancia Ypsilon MOMO.
Maşina producătorilor italieni împreuna cu cei de la Momo este declaraţia unei femei cu stil.

La 16.000 de euro, maşina este suficient deputernică şi rezistă în lupta pentru întăietat e în trafic.


Penultima poziţie îi aparţine maşinii hibrid Honda CR-Z. Spaţiosul model costă 25.000 de euro, cam cât un Mini Cooper.


Ieftinul model Ford Ka s-a situat chiar pe ultimul lorîin topul celor mai bune maşini pentru femei.

Chiar dacă are un preţ mai mic, nu înseamnă neapărat că este un model mai prost. Costă cam 10.000 de euro şi are un consum redus de benzină, lucru ce face ca Ford Ka să fie perfectă pentru oraş.


Sursa: incont.ro

Niciun comentariu: