luni, 28 martie 2011

Sondaj pe Facebook: Drumurile - cea mai dureroasă problemă a chişinăuienilor


Drumurile - cea mai mare problemă a municipiului Chişinău. De această părere sunt utiilizatorii reţelei de socializare Facebook, care au răspuns apelului primarului general Dorin Chirtoacă de a participa la sodajul postat pe pagina sa de profil de pe Facebook - "Care din următoarele probleme vă deranjează cel mai mult în municipiul Chişinău?".

Astfel, potrivit comunităţii Facebook din Republica Moldova, în topul problemelor cu care se confruntă Capitala se află drumurile proaste. Alte probleme importante sunt mentalitatea moldovenilor şi mizeria din oraş. Respondenţii au mai punctat în listă calitatea transportului public, lipsa locurilor de parcare, fumatul în locurile publice şi panourile publicitare. Până în acest moment au fost înregistrate 2 453 voturi.

UNIMEDIA precizează că în luna iunie a acestui an vor avea loc alegerile locale. Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a anunţat deja că va candida pentru un nou mandat, menţionând printre reuşitele sale - eliminarea mirosului neplăcut de la staţia de epurare a apei, reînnoirea parcului de troleibuze, demararea programului de renovare a străzilor, îmbunătăţirea situaţiilor la S.A. "Apă-Canal Chişinău" şi la S.A. "Termocom", etc.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu: