duminică, 17 aprilie 2011

Şefă la poliţie (una ţapană de bată se dă în spectacol la mentovkă:))))


De la discotecă - la poliţie. Acesta este traseul parcurs de o şoferiţă beată criţă care s-a oprit cu automobilul într-un semafor. Chiar şi după ce şi-a făcut maşina praf, petrecăreaţa s-a dat în spectacol chiar la sediul Poliţiei Rutiere. Iar vestea că ar putea rămâne fără permisul de conducere, nu a întristat-o prea tare, deoarece - susţine fata, este în relaţii bune cu unele persoane influente de la noi.

Şoferiţa nu a aşteptat să i se pună întrebări, şi a început să-şi spună povestea de-a fir a păr. Tânăra susţine că este în relaţii bune cu persoane influente din Republica Moldova.

Ajunsă la sediul Poliţiei Rutiere, şoferiţa a început să o facă pe şefa. Într-un final petrecăreaţa a recunoscut că se face vinovată de producerea accidentului.

La un moment dat, tânăra a avut şi o criză de isterie. Mai târziu, tânăra a vrut să-şi demonstreze şi abilităţile de cunoaştere a limbilor străine. Şoferiţa a ajuns la poliţie după ce a provocat un accident în sectorul Râşcani al capitalei. Femeia de 30 de ani şi-a făcut praf automobilul lovind un semafor.



sursa:jurnaltv.md

Niciun comentariu: