duminică, 24 august 2014

Noile modele Smart, disponibile pentru comenzi în România


Noile generaţii ale modelelor Smart Fortwo şi Smart Forfour sunt disponibile pentru comandă şi în Romania. Primele livrări către clienti vor fi efectuate în data de 22 noiembrie, scrie economica.net.


Ambele modele vin cu o singura motorizare in Romania, de 1 litru (999 cmc) si 70 Cai Putere (CP), cuplata la o cutie de viteze manuala cu cinci trepte. Un motor turbo pe benzina de 90 CP va fi disponibil din decembrie 2014, iar din primavara anului 2015 va fi disponibila si o cutie de viteze cu dublu ambreiaj.

Noua gama smart este dezvoltata de Daimler in parteneriat cu Renault, care are noul Twingo pe aceeasi platforma. Cele doua modele smart au motor amplasat in spate. Gama de motorizari include doar versiuni pe benzina. Este vorba despre o unitate cu trei cilindri de 45 kW/60 CP (indisponibila in Romania), una de 52 kW/71 CP si una de 66 kW/90 CP. Aceste motorizari de mic litraj pot fi cuplate fie la o cutie de viteze manuala cu sase trepte, fie la una automatizata, cu dublu ambreiaj si sase trepte (twinamic).

Niciun comentariu: