joi, 23 octombrie 2014

Porsche este prima companie care închiriază Capela Sixtină din Vatican pentru un eveniment privat


Porsche va fi prima companie care va găzdui un eveniment privat în celebra Capelă Sixtină din Vatican. 40 de invitați vor participa la un concert de muzică clasică urmat de o cină specială, scrie automarket.ro.

Porsche a închiriat celebra Capelă Sixitină din Vatican pentru un eveniment privat. Evenimentule este organizat pentru membrii Porsche Travel Club, iar cei 40 de invitați care vor participa vor plăti câte 5.000 euro fiecare pentru un concert de muzică clasică urmat de o cină specială găzduită în cadrul Capelei Sixtine.
Evenimentul face parte din programul Exclusive Porsche Tour of Rome, o excursie de cinci zile pentru membrii clubului Porsche Travel. Papa Francisc a permis închiriere Capelei Sixtine pentru evenimente private cu condiția ca banii proveniți din aceste evenimente să fie folosiți în scopuri caritabile.

Capela Sixtină este unul dintre principalele puncte de atracție de la Vatican, fiind vizitată de șase miloane de turiști anual. Capela a mai fost folosită pentru concerte, dar acestea erau legate de activități bisericești. Papa Francisc nu va participa la evenimentul organizat de Porsche.

Un comentariu:

Iasi spunea...

Buna ziua,
Va scriu pentru a va propune un schimb de linkuri. Blogul meu este auto-iasi.blogspot.ro
Astept un raspuns indiferent daca este pozitiv sau negativ
La multi ani si toate cele bune