sâmbătă, 28 iulie 2012

Dacia Duster cu jante de 20 de inch şi LED-uri, modificat de Elia



Dacia Duster a primit din partea specialiştilor de la Elia două pachete de tuning: Colour Concept şi Darkster. Ele vin cu un look mai agresiv, dar şi cu mai multă putere, scrie automarket.ro.

Dacia Duster Colour Concept - portocala mecanică
Prima propunere, adresată celor care vor o apariţie ceva mai colorată pe stradă, vine cu o caroserie colantată într-o culoare portocaliu mat, cu bosaje ceva mai largi, negre, pentru a putea crea un contrast general. La fel şi pragurile laterale, dungile aplicate pe capotă, carcasele oglinzilor laterale, spoilerul frontal şi bara de protecţie, vopsite de asemenea în culoarea neagră.
Aceeaşi combinaţie de culori poate fi regăsită şi în interior, tapiţeria şi materialele fiind revopsite în negru şi portocaliu. Lista modificărilor include şi o suspensie revizuită, o evacuare înlocuită şi ceva putere în plus sub capotă.
Ediţia limitată Darkster este practic o reeditare a tuningului de acum un an, prezentat la salonul Auto de la Frankfurt. Kitul propune un look ceva mai agresiv graţie colantului de culoare neagră, de asemenea cu aspect mat. În cazul acestuia, contrastul se face cu finisajul cromat aplicat pe bara de protecţie faţă, pe pragurile laterale, pe carcasele oglinzilor, pe mânerele uşilor şi pe grila radiatorului.
Dacia Duster Darkster revine
Pachetul este completat cu jante de 20 de inch, din aliaj, finisate tot în culoarea neagră şi încălţate cu pneuri de 245/35. Nu lipsesc evacuările duble cromate, luminile LED din bara frontală, luminile LED ale stopurilor şi un interior îmbrăcat în piele.
Pentru cei care vor şi ceva mai multă putere, Elia foloseşte un sistem ECU recalibrat pentru a stoarce încă 16 cai putere şi 28 de Nm din versiunea de top a motorului 1.5 dCi.

Sursa: www.publika.md

Niciun comentariu: