joi, 12 iulie 2012

Maşina cea mai longevivă a parcurs 5 milioane de kilometri


Are un motor minune, o poveste incredibilă şi ar putea fi menţionată, pentru a doua oară, în Cartea Recordurilor. Maşina cu un număr impresionant de kilometri – 5 milioane – a marcat aproape cinci decenii din viaţa unui american care a vizitat numeroase ţări cu ajutorul ei. Să vedem, însă, despre ce model este vorba. 

Irvin Gordon a cumpărat acest Volvo în două uşi pe 30 iunie 1966. În urmă cu 46 de ani, maşina pe care fostul profesor american şi-o dorise atît de mult a costat 4 mii 150 de dolari. Tot salariul său pe un an. Irvin Gordon mărturiseşte că a făcut un drive test şi s-a îndrăgostit pur şi simplu de acest model. Nu şi-a putut permite, însă, o maşină care să aibă aer condiţionat. Aşa că a ales-o pe aceasta, cu care recunoaşte că a avut o frumoasă poveste de dragoste încă de la început. Bărbatul de 72 de ani îşi aduce aminte cu nostalgie de vremea în care a călătorit în lung şi-n lat cu maşina ce l-a ajutat să-şi facă numeroşi prieteni. Cu aproape 5 milioane de kilometri la bord, modelul Volvo P1800S a intrat o dată în Cartea Recordurilor. S-a întîmplat în 1998, după aproape 3 milioane de kilometri parcurşi. Irvin Gordon spune că foarte multe componente sînt originale, inclusiv cele de la motor, însă nu are un secret pentru longevitatea maşinii cu care cei de la Volvo se mîndresc la diverse saloane auto.

Sursa: mignews.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

" Pentru un parteneriat de durata ."

Distributie piese auto.
Distributie piese camioane.
Distributie lubrifianti, anvelope , accesorii , elemente tuning , anvelope.


TOTAL RESOURCES este distribuitor in Romania de piese auto aftermarket, lubrifianti, accesorii auto, jante, anvelope, gama completa de elemente si accesorii tuning , consumabile service pentru autovehicule si camioane.

In prezent detinem un centru logistic care faciliteaza distributia reperelor auto in toata tara, in termen de 24 de ore de la validarea comenzii dumneavoastra.
Comercializam piese auto si piese camioane din :
Peste 250 de branduri .
Piese auto pentru 55 de marci comercializate in Romania .
Piese auto din 155 de categorii.
Accesorii auto din peste 50 de categorii.
Putem deservi peste 320 de orase din Romania

Colaborare cu LACOLI BROKER in parteneriat cu toate companiile de asigurari din Romania.
Personal calificat, in masura sa raspunda tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Livrare in maxim 24 de ore in Romania !

TOTAL RESOURCES furnizeaza clientilor sai servicii de distributie si mentenanta auto la cel mai inalt standard intr-o maniera profesionala .
Ideea fundamentala pe care s-a dezvoltat TOTAL RESOURCES a fost crearea unei corporatii profesionale puternice, care sa lucreze la standarde internationale si costuri competitive.

Politica TOTAL RESOURCES este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc nu doar satisfacerea cerintelor, ci si anticiparea nevoilor acestora. Modul in care abordam orice comanda are in centru beneficiul clientului.

Politica de dezvoltare a firmei are la baza o politica de fidelizare a clientilor si crearea unei retele profesionale la nivel national in Romania.
SC TOTAL RESOURCES SRL
Registrul comertului IASI J22 / 808/ 2012
CUI : RO 30187017
4531 - Comert cu ridicata de piese si accesorii pentru autovehicule si camioane
IASI - Str.Vasile Lupu nr .116A

Mobil 0754 590 775 0724 143 683
Tel / fax: 0332 730 151

Mail: office@pieseautoaftermarket.ro

Web PIESE AUTO AFTERMARKET http://www.pieseautoaftermarket.ro
Web PIESE CAMIOANE http://www.distribuitorpiesecamioane.ro
Web ASIGURARI CENTRUL DE ASIGURARI IASI
CENTRUL DE ASIGURARI IASI -Bulevardul Carol I- nr 4 ( Cladirea Habitat Copou )