sâmbătă, 26 octombrie 2013

Toyota RAV4 primeşte o nouă versiune şi o echipare îmbunătăţită


Toyota a lansat o versiune nouă pentru modelul RAV4. Este vorba despre unitatea de 2.0 litri diesel, alăturată tracţiunii integrale inteligente. Nu lipsesc nici noutăţile pentru interior, scrie automarket.ro

Unitatea livrează 124 de cai putere şi 310 Nm pe o plajă de turaţii cuprinsă între 1600 şi 2400 de rotaţii. Motorul este asistat de o cutie manuală cu şase rapoarte, care transmite resursele tracţiunii integrale. Configuraţia gândită de japonezi garantează un consum mediu de 4.9 litri/100 de kilometri şi emisii de 136 g/km.
Pe lângă noua versiune, Toyota RAV4 primeşte şi o nouă culoare de exterior, Dark Brown Metallic, dar şi un set de jante de 18 inch cu 10 spiţe. Interiorul este disponibil acum în patru nuanţe pentru tapiţerie (negru, gri, bej şi Teracotta), care se alătură celor deja existente.
Şi în lista echipamentelor disponibile au loc îmbunătăţiri. Crossover-ul primeşte cea mai nouă versiune a sistemului multimedia Toyota Touch 2, cu un ecran de 6 inch, rezoluţie mai bună şi funcţie Drag and Click. Nu lipsesc accesul fără cheie, portbagajul acţionat electric, sistemul de sunet JBL cu 8 canale şi 9 difuzoare de 440 Watt.
În lista dotărilor de siguranţă şi -a făcut loc şi sistemul Rear Cross Traffic Alert (RCTA), care atenţionează şoferul asupra vehiculelor care se apropie atunci când execută manevre în marşarier.

Niciun comentariu: