marți, 25 decembrie 2012

Range Rover de generație nouă, recunoscut cel mai luxos automobil al anului 2012



Noul Range Rover de generaţia IV a fost desemnat drept „Cel mai luxos automobil al anului” de către publicația Top Gear.  Redactorul-şef al revistei, Charlie Turner, a numit Range Rover „cel mai bun dintre cei buni” în clasa respectivă.
„Range Rover nu se joacă de-a securitatea sau de-a progresul, noul Range Rover este întruchiparea lipsei de frontiere, a tehnologiilor incredibile, precum şi a luxului de un alt nivel. De la deplasările cotidiene la serviciu şi până la călătoriile prin toată Europa, Range Rover reușește să facă față obstacolelor, este automobilul cel mai perfect”, a declarat Charlie Turner. 

Titlul conferit de jurnaliştii şi moderator programului Top Gear este mărturia muncii asidue a echipei Land Rover asupra creării une imagini de teren de calitate excelentă, cu caracteristici tehnice de excepţie şi nivel de confort maxim. 


„Noi am decis să creăm nu doar cea mai bună maşină de teren, dar şi cel mai luxos automobil din lume”, a menționat directorul Global Brand al companiei Land Rover la prezentarea modelului în cadrul Salonului Auto din Paris. 

De asemenea, noul Range Rover are întâietate pe piața automobilelor de lux datorită elementelor specifice precum designul exterior impecabil şi modern, precum şi interiorul nou, foarte bine gândit. 

Caracteristicile premium includ: sistemul audio de înaltă performanţă Meridian; cel mai bun, în clasa respectivă, sistem de climatizare cu patru zone; scaune noi, dotate cu funcţia de masaj multiplu, precum şi posibilitatea de aranjament separat al scaunelor din spate; conexiune wireless pentru utilizarea dispozitivelor mobile; utilizarea tehnologiilor LED pentru iluminarea sofisticată a interiorului. 


Pentru securitatea maximă, inginerii companiei au elaborate tehnologii, ce include sistemele de control Dynamic Response, pentru siguranţă în efectuarea oricărui viraj, Adaptive Dynamics pentru confort pe drum de nivelat, precum şi Electric Power Assisted Steering cu funcţia Park Assist, care ajută şoferului să parcheze într-un spaţiu restrâns. Plus la sistemul cruise-control adaptat,a apărut opţiunea Queue Assist, care permite maşinii să se mişte cu viteză redusă la maxim în condiţiile unei circulaţii defectuoase. 

Range Rover este dotat cu sistemele intelectuale de frânare Advanced Brake Assist pentru cazurile frânării extreme, filarea zonei „oarbe” cu opţiunea recunoaşterii automobilelor care se apropie, precum şi de control al situaţiei în timpul întoarcerii, când şoferul are un vizor de 360 grade – graţie unor camere video speciale. Pentru asigurarea unor condiţii excelente de securitate comitetul european NCAP a oferit noului Range Rover toate cele 5 stele. 


Din 1948, Land Rover produce maşini de teren cu tracţiune integrală, care oferă posibilităţi enorme. 
Defender, Freelander, Discovery, Range Rover Sport, Range Rover şi Range Rover Evoque – fiecare dintre aceste modele întruchipează maşini de teren unice, iar 78% din acest şir de modele sunt exportate în 140 de ţări.

DAAC Hermes – importator official Land Rover în Republica Moldova
Telefon autosalon Land Rover: 578-920
Adresa Autosalon: Chişinău, bd. Dimitrie Cantemir, 14

Niciun comentariu: