marți, 11 decembrie 2012

5 motive de ce să păstrezi anvelopele în depozit specializat



De la 1 decembrie toți șoferii sunt obligați să își echipeze mașinile cu anvelope de iarnă, iar de astăzi și timpul de afară ne obligă să facem acest lucru, dacă dorim să avem siguranță în trafic.

ANVELOPOZIT – vă prezintă 5 motive de ce roțile de vară trebuie păstrate în depozit specializat și în condiții potrivite, pentru ca la primăvară anvelopele să nu se deterioreze rapid:

Motivul 1 – Condiții speciale - Anvelopele trebuiesc păstrate la o temperatură constantă și mai joasă de 10 grade Celsius. Locul de depozitare trebuie să fie curat, uscat, departe de lumină și de surse de solvenți (combustibil, uleiuri, etc.).

Motivul 2 – Grija față de roți - Cauciucurile depozitate pe termen lung au nevoie să fie rotite o dată pe lună pentru a evita denaturarea lor. Înainte de a depozita anvelopele D-voastră, noi eliminăm orice pietriș sau resturi cu apă, și le uscăm, pentru a nu avea eroziuni.

Motivul 3 – Siguranță – Anvelopozit este un depozit specializat, ce are pază 24 de ore din 24, în plus condițiile speciale reduc riscul unui incendiu, ce ar putea avea loc, în cazul în care anvelopele nu sunt păstrate corespunzător.

Motivul 4 – Independență – Depozitarea roților în depozit specializat te scutește de rugămințile pe care trebuie să le faci la rude, prieteni, colegi pentru a solicita un spațiu de la ei. În plus, anvelopele sunt disponibile la orice oră. Astfel, în cazul în care este nevoie utilizarea lor, ele se pot retrage rapid și comod.

Motivul 5 – Avantajos – La doar 139 de lei pe lună, păstrezi anvelopele de vară în condiții speciale, cu grijă, în siguranță și mereu la îndemână. Și, poate cel mai important, poți utiliza spațiul rămas liber pentru ceva mai util casei.

Pentru mai multe detalii, accesați www.anvelopozit.md.

Niciun comentariu: