vineri, 7 decembrie 2012

Trofeul L'Argus 2013, pentru cea mai bună mașină de familie


Dacia Lodgy a primit Trofeul Argus 2013 la categoria maşini de familie. Este cel de-al doilea premiu L'Argus pentru Dacia, după succesul lui Duster în 2011, anunță automarket.ro.

Juriul de profesionişti din industrie i-au acordat distincția lui Lodgy 1.5 dCi Laureate pentru habitaclul său spaţios, pachetul preţ și echipamente, valoarea reziduală calculată şi cele mai bune costuri de exploatare din segment. Experţii de la L'Argus au calculat o valoare reziduală de 49% pentru un rulaj de 25.000 km/an preţ de trei ani, iar aceleaşi valori au fost utilizate pentru a calcula un preţ de exploatare de 0.25 euro pe kilometru.

Acest premiu vine ca o reconfirmare a valorilor lui Lodgy, apreciate de presa auto din întreaga lume. Recent, modelul a primit o lovitură serioasă din partea EuroNCAP, care a decis să-l includă pe Lodgy în titlul comunicatului de presă referitor la testarea a 15 modele noi, printre care se afla şi monovolumul mărcii româneşti. Pe lângă scorul de trei stele de siguranţă, asumat de reprezentanţii Renault încă de la debutul lui Lodgy, cei de la EuroNCAP au spus că "Dacia bugetează siguranţa" în titlul comunicatului, ca apoi să sfătuiască publicul să aleagă cu siguranţa în gând.

Pe piaţa din Franţa, Lodgy a debutat la finele lunii aprilie 2012, cu preţuri pornind de la 9.990 euro. La fel ca toate modelele Dacia, Lodgy are o garanţie de trei ani sau 100.000 kilometri. Modelul este construit în Maroc, la fabrica din Tanger.

Niciun comentariu: