luni, 17 decembrie 2012

Autovehicule care se conduc la fel de bine, atât iarna, cât și vara


Există și şoferi fericiţi, care nu au nicio problemă atunci când afară ninge și autorităţile ridică din umeri când vine vorba de deszăpezire. Un Mercedes-Benz Unimog, Ferrari FF sau Range Rover te scapă de toate bătăile de cap, potrivit capital.ro.

Deși nu este o mașină pentru oricine și mai ales nu este de oraș, acesta este un model cu care este aproape imposbil să rămăi înzăpezit. Este vorba de Mercedes-Benz Unimog. Maşina a fost desemnată, pentru a opta oară consecutiv, cel mai bun autovehicul de teren al anului de către cititorii revistei de specialitate „Off-Road” pentru categoria „autovehicule speciale”.

Gama Unimog off-road U 4000/U 5000, remarcabil de mobilă, este produsă în fabrica din Wörth din 2002 şi include autovehicule speciale pentru intervenţii în zonele îndepărtate, greu de pătrus, cu teren avariat, fără şosele sau drumuri – cu sloganul „Pe unde Unimog reuşeşte să treacă, alţii nici măcar nu ajung”.

Un alt autovehicul cu care ești în siguranță pe drumurile înzăpezite este Ferrari FF. Bolidul italian ascunde sub capotă un V12 de 6,2 litri și 660 de cai-putere, dar are şi un sistem de tracţiune special care se adaptează perfect la mersul prin locurile cu multă zăpadă.

Alte modele care nu dau emoții șoferilor pe timp de iarnă sunt: Jeep Grand Cherokee SRT8 cu un motor V8 uriaş de 6.4 litri, care este în stare să producă 465 CP şi 630 Nm cuplu, Range Rover, MINI Countryman WRC, Mercedes ML63 AMG, Nissan Juke-R, Infiniti FX Vettel Edition, Ford F-150 SVT Raptor, Porsche Cayenne Wide Track şi Range Rover Evoque.


Niciun comentariu: