joi, 25 octombrie 2012

Englezii, entuziasmați de Dacia Sandero. „E mai ieftină decât vopseaua de pe un Ferrari”



Cel mai ieftin automobil din Marea Britanie va fi modelul Dacia Sandero, produs în România, informează evz.ro. Prețul de pornire al automobilului va fi 7 400 de euro, mai ieftin decât multe dintre opțiunile unor mașini sport cu renume. 

Astfel, un autoturism Dacia costă aproape la fel de mult ca dungile vopsite pe modelul de cursă Ferrari 599 sau ca vopseaua albă de pe un Maserati Quattroporte. Frânele de carbon ale modelului Porsche 911 sunt puţin mai ieftine decât o maşină nou-nouţă a constructorului român deţinut de Renault.
Sandero va fi disponibilă în Marea Britanie din ianuarie 2013. Maşina cu cinci uşi este capabilă să transporte bagajele a cinci pasageri. Jurnaliştii englezi laudă portbagajul noului model Dacia, pe care îl consideră "cavernos", cu capacitatea de 1,200 de litri, atunci când scaunele din spate sunt rabatate.
Cea mai scumpă versiune Dacia Sandero este Laureate, care are toate oţiunile incluse şi costă 7.995 de lire sterline (9.900 de euro), care beneficiază de aer condiţionat, oglinzi ajustabile electric şi încălzite, volan de piele, patru boxe şi un limitator de viteză.

Niciun comentariu: