joi, 21 noiembrie 2013

Chișinău fără Alcool la volanul automobilului anului 2014

Bere Chişinău fără Alcool este Partenerul General al concursului „Automobilul Anului în Moldova 2014”. 
În luna noiembrie curent, bere Chişinău fără Alcool a devenit Partenerul General al concursului „Automobilul Anului în Moldova 2014”, eveniment organizat şi desfăşurat anual de revista Auto Expert şi Asociaţia Presei Auto din Moldova.
Ediţia din acest an al concursului  „Automobilul Anului în Moldova ” va fi lansată pe 19 noiembrie şi va avea acelaşi format ca şi în anul precedent. Cei mai buni jurnalişti şi specialişti în domeniul auto vor desemna cel mai bun automobil dintre modelele noi apărute pe piaţă. Pentru titlul „Automobilul Anului în Moldova 2014” se vor lupta 36 de automobile, cel mai bun dintre care poate fi votat pe www.autoexpert.md, începând cu ziua de mâine, 19 noiembrie 2013. Tot de mâine, până pe  12.12.2013, persoanele care vor răspunde corect la întrebările afişate pe site vor primi zilnic premii  oferite de bere Chişinău fără Alcool.
Parteneriatul bere Chişinău fără Alcool şi „Automobilul Anului în Moldova 2014” este lansat ca un mare semn de atenţionare a tuturor conducătorilor auto asupra numărului crescut de accidente rutiere. Situaţia este destul de tragică şi alarmantă pe fundalul zilei de ieri, 16 noiembrie 2013, când în întreaga lume a fost marcată Ziua comemorării victimelor accidentelor rutiere. 
Prin intermediul acestui parteneriat, compania Efes Vitanta Moldova Brewery doreşte să obţină un impact pozitiv asupra conştiinţei persoanelor aflate la volan. De responsabilitatea lor depinde siguranţa propriilor vieţi şi a celor din jur. Consumul de alcool la volan este exclus în orice situaţie. Sau, efectul negativ al alcoolului poate fi evitat doar prin consumul de băuturi fara alcool.

Efes Vitanta este primul producător local de bere care, în luna martie curent, a lansat berea fără alcool. Până la acel moment, segmentul berii fără alcool din Moldova a fost ocupat doar de brandurile din import. Produsul păstrează gustul preferat al berii originale, oferind consumatorului gust excelent, siguranţă şi control în orice situaţie. Doar în cazul consumului a câtorva halbe de bere fără alcool, alcool testerul agentului de circulaţie va arăta 0 % alcool în aerul expirat, fapt confirmat printr-o testare de laborator realizată de EVMB în momentul lansării berii Chişinău fără Alcool pe piaţă. 

Niciun comentariu: