luni, 5 decembrie 2011

Liberalii: Vârsta mașinilor și tehnicii agricole care pot fi importate în Moldova să fie mai mare


Ieri, 4 decembrie, în Chișinău a avut loc Consiliul Republican al Partidului Liberal. Potrivit formațiunii, la eveniment s-a discutat despre situaţia din Alianţa pentru Integrare Europeană, dar și prioritățile formațiunii de mai departe.


Referitor la prevederile politicii bugetar-fiscale pentru anul 2012, deputaţii fracţiunii parlamentare PL au prezentat un şir de propuneri, o parte dintre aceastea venite din partea cetăţenilor. În special, este vorba despre importul autoturismelor şi a tehnicii agricole. "Deputaţii PL propun modificarea prevederilor din politica bugetar-fiscală care ar permite cetăţenilor să importe maşini mai vechi de 7 ani, dar nu mai vechi de 10 ani, iar pentru tehnica agricolă această vârstă de import să fie majorată de la 10 la 20 de ani", se menționează într-un comunicat remis UNIMEDIA.

Membrii Consiliului Republican al PL s-au pronunţat pentru depăşirea crizei existente în Republica Moldova din cauza nealegerii Preşedintelui, insistând asupra menţinerii Alianţei pentru Integrarea Europeană şi alegerea Preşedintelui. Membrii prezenți la evenimente au decis crearea pe 18 decembrie a Asociaţiei primarilor şi consilierilor liberali.

Precizăm că în urma alegerilor locale din iunie 2011, Partidul Liberal a câștigat 96 de primari, inclusiv 15 femei-primar, 129 consilieri raionali şi municipali, 1 161 de consilieri locali.

Sursa: UNIMEDIA

Niciun comentariu: