miercuri, 8 februarie 2012

Avertizare! Ministerul Transporturilor cere șoferilor să se abțină de la cursele spre România


Toți agenții transportatori care operează curse spre statul român urmează să își întrerupă temporar activitatea în legătură cu situația meteorologică nefavorabilă din România.


Cu această solicitare vine Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor. Instituția a recepționat o notă din partea Guvernului României,care informează despre condițiile meteo deosebit de defavorabile prin care trece România în prezent și cel puțin în următoarele 7 zile.

MTID informează că în rezultatul ninsorilor ambundente, conducătorii auto rămași blocați în trafic pe drumurile naționale sau locale aflate în gestiunea MTID, pot apela la linia ferbinte a Administrației de Stat a Drumurilor 74 89 61, linie telefonică deschisă Non-Stop pentru a solicita intervenția drumarilor.

Potrivit realitatea.net, codul portocaliu, anunțat în România, vizând intensificări ale vântului, zăpadă spulberată şi vizibilitate redusă rămâne în vigoare până diseară pentru 8 judeţe din sud-estul ţării. Codul galben pentru ger este valabil pentru toată ţara până pe 12 februarie. În prezent, 51 de drumuri naţionale din România sunt închise, iar 7 drumuri restricţionate. Vezi lista aici.

Niciun comentariu: