duminică, 24 iunie 2012

Noul model Dacia. Înlocuitorul lui Logan a ieşit pe stradă


Dacia a început să testeze noul sedan pe care-l va lansa la Salonul Auto de la Paris. Chiar dacă este încărcat" cu un camuflaj care nu lasă prea multe detalii la vedere, se pot vedea câteva schimbări importante în designul sedanului, economica.rtv.net.
Dacia va prezenta noul model la Salonul Auto de la Paris din septemmbrie. Până acum nu se ştiu prea multe despre  Logan 2, aşa cum îl numea presa de specialitate până acum. Dacia va prezenta la Paris o maşină cu totul şi cu totul nouă, a declarat vicepreşedintele Dacia, Constantin Stroe. "Am tot citit în presă despre noul Logan, Logan 2. Nu va fi niciun Logan 2. La Paris vom prezenta o maşină nouă. Nu vă pot spune mai multe, dar vă spun că va fi o maşină cu o atracţie magnetică", a spus Stroe.


Din imaginile spion surprinse de autoblog.it ne putem da seama că noul model Dacia va avea o grilă a radiatorului de mari dimensiuni aşa cum niciun model Dacia nu a mai avut. De asemenea, sub camuflaj se văd  stopuri care par a fi dispuse orizontal şi nu vertical aşa cum erau pe Logan. Hayonul va fi înalt pentru un portbagaj mare, unul dintre avantajele pe care se bazează Dacia pe segmentul sedanurilor low-cost.Dimensiunile maşinii vor fi destul de mari, asigurând un spaţiu interior generos. Capota motorului pare mai bombată sub camuflaj.



Italienii spun că noul model va fi construit pe platforma lui Renault Fluence. Pe de altă parte, s-a mai speculat că berlina din noua generaţie Logan va primi numele Solenza şi va deveni cea mai luxoasă Dacie de până acum. Va fi o berlină de clasă medie, cu sistem start-stop, cutie automată sau faruri cu led-uri. Despre noua maşină s-a mai spus că va semăna cu actualul Renault Fluence. Estimările de preţ variază şi ele, între 9.000 şi 13.000 de euro.



Cel mai probabil, modelul va fi construit la uzina Dacia de la Mioveni, dar nu este exclus ca în viitor să fie asamblat  şi la fabrica Renault de la Tanger, Maroc.

Sursa: www.publika.md

Un comentariu:

Noelle spunea...

Nice page indeed! thanks a lot for the share.
roller garage door