luni, 4 februarie 2013

Românca ce deţine cele mai multe maşini de lux din Europa



Ferrari, Lamborghini, Porche sau Maseratti sunt mărcile a circa 500 de bolizi de lux înmatriculaţi pe numele Violetei Bonescu, o româncă de etnie romă din Bocșa, un oraș din județul Caraș-Severin, Banat, România.
Femiea declarase venituri lunare sub 500 de euro.Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pe parcul auto deținut de ea, care ar fi utilizat de reţele infracţionale, scrieDcNews.ro.
Violeta Bonescu, în vârstă de 35 de ani, a terminat Liceul Industrial din Bocşa, după care a plecat la muncă în Italia. În vara anului 2012, la nunta fiicei sale au fost etalate multe din maşinile cu pricina. Şi la nunta fiului bulibaşei Papaiani din Reşiţa au fost prezente maşinile Clanului Bonescu.
Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule înmatriculate pe numele Violetei Bonescu, a căror valoare depăşeşte 4 milioane de euro, care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii.
Femeia cu cele mai multe maşini de lux din Europa, Violeta Bonescu, se autodescrie ca fiind comerciant independent. Enervată de faptul că materialele de presă din România care au relatat sechestrul italian i-au fost postate pe pagina de Facebook, Violeta Bonescu, a răspuns unei postări: ”Împuțiți ce sunteți… și comentați că va e ciudă că nu aveti ce am io!”.

Niciun comentariu: