luni, 28 mai 2012

Skoda Yeti - În aşteptarea neaşteptatului


Skoda Yeti combină un design unic, siguranţă, funcţionalitate şi confort. Acest model este echipat cu motoare noi şi soluţiile tehnice noi sunt dezvoltate, aşa ca modul de off-road, setări pentru adaptarea sistemelor electronice pe drumurile de la ţară, acoperiş panoramic, care este compus din două părţi, trapa electrică şi sistemul de fixare a bagajului cu bare orizontale şi cârlige mobile în compartimentul de bagaje.
Primul crossover SKODA este gata să îndeplinească toate dorinţele dvs. şi să depăşească aşteptările dvs.

Exterior 
Faţa maşinii cu forma curbată a grilajului, care este înconjurat de patru faruri, simbolizează pasiunea şi plăcerea de a conduce. Partea din spate a crossover cu cinci uşi este simbolul practicii. Dimensiunea compactă noii SKODA Yeti garantează uşurinţa de control şi agilitate în traficul urban; aspectul puternic a crossover este accentuat de carcasele proeminente a roţilor şi acoperirile de protecţie a barelor în faţă şi din spate care demonstrează caracteristicile excelente de conducere pe drumurile de la ţară. Suporturile vopsite, care formează spaţiu între ferestre, sunt elemente excelente a design-ului exterior, care în combinare cu portbagajele superioare şi acoperiş panoramic cu trapă electrică simbolizează graţia lui Yeti.


Interior 
Noua SKODA Yeti oferă pasagerilor un spaţiu mare, variabilitate şi confort. Poziţia înaltă a scaunelor creează un sentiment de securitate, oferă o vizibilitate perfectă şi simplifică intrarea şi ieşirea în/din automobil. Scaune moi, suportul lateral şi scaun reglabil nu permit pasagerului să obosească în călătorii de lungă durată. Sistemul Vario Flex, care este format din trei scaune aparte din spate, garantează flexibilitatea maximă pentru salon şi compartimentului pentru bagaje. Noul tabloul de bord este special conceput pentru a evidenţia design-ul proaspăt şi imobilizat al interiorului. Volumul mare al compartimentului de bagaje şi întrebuinţarea materialilor scumpe şi calitative – sunt lucruri de la sine. Puteţi alege din cele 16 culori pentru tabloul de bord, tapiţerie şi elemente decorative.

Niciun comentariu: