sâmbătă, 12 mai 2012

Mercedes Antos - cel mai nou camion al germanilor



Pe lângă familia de modele premium, cu care încearcă să revină în topul constructorilor de profil, Mercedes oferă publicului şi o listă bogată de vehicule comerciale. Până aici nimic necunoscut pentru fanii brandului. Ceea ce nu ştiţi însă ar putea fi faptul că germanii plănuiesc să lanseze un nou camion, botezat Antos.

Modelul nou ar urma să fie dezvăluit înainte de Salonul Vehiculelor Comerciale de la Frankfurt, programat în septembrie. Viitorul camion ar trebui să se ocupe de transportul mărfurilor grele pe distanţe scurte, fiind favorabil distribuţiei regionale de bunuri, cum ar fi cele de alimentaţie.
Designul lui Antos se inspiră mult din liniile fratelui mai mare Actros, propunerea Mercedes pentru transportul de mărfuri grele pe distanţe lungi. Viitorul Antos va oferi o cabină dublă sau scurtă, cu o lăţime de 2.3 metri şi va fi disponibil ca platformă sau cap de tractare. În funcţie de variantă, ampatamentul va fi cuprins între 2650 mm şi 6700 mm.
Gama de motorizări va include 13 propulsoare cu puteri cuprinse între 239 şi 510 cai, toate construite conform normelor de poluare Euro 6.
www.automarket.ro

Niciun comentariu: