vineri, 10 august 2012

BMW-ul regelui Mihai şi alte maşini celebre, scoase la licitaţie în RomâniaMai multe maşini de colecţie, printre care BMW-ul care a aparţinutregelui Mihai, un Ferrari F399 care a fost condus de Michael Schumacher sau Lincoln-ul lui Don Vito Corleone din filmul "Nasul" vor fi scoase la licitaţie în România, informează Ziare.com .
Cel mai puternic automobil şi cu o istorie fascinantă este BMW-ul care a aparţinut regelui Mihai I. Extrem de apreciat de către Majestatea Sa, conducător auto cu o vastă experienţă, modelul BMW 760Li a fost limuzina oficială cu care a făcut mai multe călătorii în ţară şi în străinătate.

Maşina se află în stare excelentă şi poate atinge viteza de 250 km/h, având un motor V12 de 5972 cmc şi 439 CP. În plus, are toate sistemele de siguranţă şi confort, inclusiv sistem de navigaţie, televizor, frigider. Preţul de pornire este de 12.000 de euro.

Un alt automobil pentru care vor licita foarte mulţi pasionaţi de automobilism este monopostul Ferrari F399, condus de Michael Schumacher la Mondialele din 1999. 

În acel an, bolidul a adus casei din Maranello titlul mondial la constructori. Exemplarul este în stare excelentă, nu rulează pe şosea şi este construit pe un şasiu de carbon, având o greutate de 606 kg, lungimea de 4,38 m şi înălţimea de numai 96 cm.

Niciun comentariu: