joi, 30 august 2012

Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la SociSkoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive, potrivit automarket.ro.

Skoda Yeti va celebra Olimpiada de Iarnă de la Soci din 2014 cu o ediţie specială, botezată Sochi Special Edition. Modelul este vopsit în nuanţa Candy White, are un set de jante din aliaj cu un design dedicat şi un set de sigle care îi denotă destinaţia. La interior, Skoda Yeti are tapiţerie bi-coloră, inscripţionată "Sochi 2014", cusută cu fir albastru. Totodată, pragurile interioare au ornamente metalice exclusive.
Ediţia Sochi a lui Skoda Yeti este echipată cu un motor 1.8 TSI de 152 CP, cuplat unei transmisii DSG şi a unui sistem de tracţiune integrală. Cei de la Skoda nu au anunţat disponibilitatea altor motorizări în compania acestei ediţii speciale, cum este cazul ediţiei speciale "Monte Carlo" a fratelui mai mic Fabia.
Ediţia specială a lui Skoda Yeti va debuta anul viitor pe piaţa din Rusia. Oficialii mărcii din Mlada Boleslav nu au specificat cât timp va fi disponibilă această ediţie specială, sau dacă va fi construită în serie limitată. Pentru moment, nu există informaţii privind disponibilitatea pe alte pieţe sau preţul de pornire al lui Skoda Yeti Sochi Special Edition.

Niciun comentariu: