miercuri, 22 august 2012

România va avea un GPS care îţi va arăta blocajele din traficEvolio lansează GPS-ul HI-Speed TRAFFIC, primul GPS disponibil în România cu navigație optimizată în funcție de trafic, bazat pe combinarea celor mai noi tehnologii hardware și software, scrie economica.net.
Noul GPS Evolio are un receptor de trafic integrat și se bazează atât pe sistemul wireless TMC (Traffic Message Channel) cât și pe noua soluție „on-board”, numită Intuitive Traffic Assistance. Cu HI-speed Traffic poţi naviga în majoritatea țărilor din Europa primind, prin serviciul TMC, informații de trafic în timp cvasi-real (blocaje, ambuteiaje, lucrări/ trafic îngreunat) şi, din această toamnă, serviciul TMC va fi disponibil și în România.
În cazul încetinirii vitezei de deplasare pe autostrazi sau în apropierea unor intersecții importante, funcția Intuitive Traffic Assistance, integrată în softul de navigație, recunoaște blocajele de trafic, calculează rute alternative și oferă opțiuni de ocolire. Aceasta funcție este foarte utilă întrucât serviciul TMC are uneori întârzieri în transmiterea  evenimentelor de trafic, de pâna la 40 minute, iar în interiorul orașelornu sunt furnizate informații de trafic.

Intuitive Traffic Assistance completează informațiile oferite de serviciul TMC și constituie un substitut al acestuia în absența unui semnal  valid.GPS-ul HI-Speed Traffic vine dotat cu cel mai rapid procesor SIRF Atlas V – 664 MHz., 128 MB RAM DDR2, precum și un sistem de adaptare inteligentă a luminozității prin intermediul unui foto-senzor.HI-Speed Traffic este echipat cu softul de navigație IGO Primo 2 ce permite noi funcții precum: Pachet Vizualizare 3D extins, „Garanție Ultima Hartă”, mod realist de vizualizare a intersecțiilor „Junction View” și, opțional, pachetul cu Rute Camion.
Produsul este disponibil începând de astăzi în principalele magazine on-line. Prețul variază între 799 lei – varianta de bază – și 1199 lei pentru varianta profesională cu Rute Camion și serviciul Lifetime TMC Europe.

Sursa: www.publika.md

Niciun comentariu: